سلام بچه ها
فقط کافیه لینک دانلود ریپید را تو این سایت قرار دهید
http://irapidshare.net
یا این سایت
www.skystar.my2gig.com
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بچه ها
فقط کافیه لینک دانلود ریپید را تو این سایت قرار دهید
http://irapidshare.net
یا این سایت
www.skystar.my2gig.com
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
zonealarm (11-01-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این سایت رو تو یه پست دیگه هم معرفی کردم: www.nbe-media.com سرور پر سرعتی داره و بندرت هم out of service میشه بر خلاف اکثر سایتها دانلود توسط تعداد بیش از 1 کانکشن توسط دانلود منیجر رو هم ساپورت می کنه.
KING (14-01-08)
این تصویر رو نگاه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی کلید دانلود رو میزنم این پیغام بجای ئنلود فایل می آید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Plz Help Me
ماله اینه که فایله مربوطه از روی سرور پاک شده
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
نه عزیز فایل پاک نشده من دیگه فرق پاک شدن با پاک نشدن رو میفهمم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از عکس پایین دلایل ممکن رو مطالعه کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
|
|
عزیز قبل اینکی این صفخه باز بشه ارور اینکی فایل حذف شده رو نمیده ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز پاک نشده فایل روی سروره وقتی تامرتموم میشود و من کلمه رو وارد میکنم بجای دانلود فایل به این صفحه انتقالم میده
رمورد Isp من صبانت دارم ، ساسان هم صبانت داره پس چرا اون این مشکل رو نداره ؟
همنوز هم مانده ام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم مشکل از ای اس پی های شما
اگه میتونید با پروکسی یا وی پی ان تست بکنید حتما" جواب قانع کننده ای دریافت میکنید من الان چند نوع فایل رو تست کردم مشکلی نداشت البته با وی پی ان تست کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه برو بچه ها.
من یه مشکل بزرگ دارم!!!
من میخوام تعدادی فایل حجم بالا دانلود کنم.... اما مشکل های زیر رو دارم:
1) از برنامه Dap نمیتونم استفاده کنم چرا؟؟
2) چون تعداد فایلها زیاد هستش سایت هر دفعه اجازه دانلود یکیش رو به من میده.
البته سوال اولی خیلی مهم تره....
Failure is not an option
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks